Kan ik omschakelen naar verwarming op aardgas?

Aardgas is een voordelige, milieuvriendelijke en comfortabele brandstof voor particuliere verbruikers. Nadenken over de mogelijkheden van een omschakeling naar aardgasverwarming is daarom altijd de moeite waard. Als erkend Cerga-installateur helpen we je daar graag bij.

Ga na of een aansluiting mogelijk is

Niet in elke straat liggen aardgasleidingen. En niet in elke straat liggen ze aan beide kanten van de weg. Misschien is de doortrekking van het netwerk voor binnenkort. Contacteer je distributienetbeheerder om daarover duidelijkheid te krijgen.

Kom te weten wie je distributienetbeheerder is.

Contacteer ons voor een afspraak

Zodra je weet dat een aansluiting mogelijk is, komen we langs om je huidige installatie te bekijken, uitleg te geven bij de verschillende mogelijkheden en een gedetailleerde offerte te maken voor de werken die nodig zijn. Aangezien we Cerga-installateur zijn, bespaar je tot 170 euro voor de aansluiting op net netwerk.

Maak een afspraak

Contacteer je distributienetbeheerder en kies een leverancier 

Zodra je weet welke installatie en verwarmingstoestellen je wil gebruiken, maken we een afspraak voor de uitvoering van de werken en kan je de aansluiting aanvragen bij je distributienetbeheerder. Je kan meteen ook een keuze maken uit de verschillende aardgasleveranciers.

Noversan Noël D’Hauwers

Sint-Gerolfstraat 79
9031 Drongen

Tel: 09 227 00 04
GSM: 0475 35 99 41
BTW: BE806.407.223
E-mail: info@noversan.be

Verplicht tweejaarlijks onderhoud

Met je aardgasinstallatie zal je, mits het juiste onderhoud, jarenlang kunnen genieten van een hoog rendement en een zalige, comfortabele warmte. Om de 2 jaar ben je verplicht om het onderhoud te laten uitvoeren door een erkend Cerga-installateur, zoals wij er één zijn. 

Om te vermijden dat je het onderhoud vergeet en daardoor niet langer verzekerd bent, zullen wij je daar voortaan op tijd aan herinneren.

Maak een afspraak

Offerte zonder verrassingen

We maken vooraf op basis van een plaatsbezoek een offerte voor het uitvoeren van de werken.
Bij die gelegenheid bestuderen we de opdracht tot in de details, zodat we een offerte kunnen opstellen die tot op de euro zal kloppen.

Maak een afspraak